Αρχική Σελίδα    Site Map   Επικοινωνία
PDF Εκτύπωση E-mail
mtbutton.png m4.png
       

 

Η εταιρεία
Η Meandros New Concept SA δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο της εκμετάλλευσης τουριστικών σκαφών, με πλοιοκτησία και διαχείριση στόλου μεγαλύτερου των 30 πολυτελών yachts. Παράλληλα, τα  τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένο διαφημιστικό τμήμα σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ανάγκη της αγοράς για premium διαφημιστικά προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν σαν αποτελεσματικά εργαλεία πωλήσεων και να οδηγήσουν σε win-win συνεργασίες.

Το όραμα

Να αναδειχθούμε σε μια από τις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, συνεχίζοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ποιοτικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Να επιδιώξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη μας, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούμε με διεθνείς τουριστικές επιχειρήσεις και την τεχνογνωσία μας στην δημιουργία τουριστικών πακέτων υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας τα   με την μοναδικότητα της Ελληνικής φύσης. 

 

Αποστολή
Η Eταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει και να προσφέρει νέα  πρωτοποριακά προϊόντα στις αγορές- στόχους της πάντα σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα θέλει να διατηρήσει τη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται, αποτέλεσμα της πολυετής εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης της αγοράς.
 


Διασφάλιση Ποιότητας
H εταιρεία εξασφαλίζει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες με τη συνεχή παρακολούθηση της εφαρμογής προτύπων υψηλής ποιότητας που απαιτούνται από την εταιρεία μας, και όπου είναι αναγκαίο αποσαφήνισης συγκεκριμένων υπηρεσιών. 

Δημόσιες Σχέσεις
Η  Meandros New Concept χειρίζεται όλες τις Δημόσιες Σχέσεις εσωτερικά.
Ο στόχος των Δημοσίων Σχέσεων της είναι να κρατάει το κοινό της διαρκώς ενημερωμένο για τα εταιρικά της νέα και τις εξελίξεις καθώς και τα νέα  προϊόντα που πρόκειται να διαθέσει στην Αγορά.
Διανέμει δελτία τύπου στα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν χρειάζεται να ενημερώσει για  κάτι σημαντικό.
 
 

 
tuvpng.png
     
 
 
     
 
 
 

 


     

Athens


London

Moscow

right1.png

ybutton.png

     
m3.jpg      
sdbutton.png       right2.png
suport2.jpg
m2.jpg
     
       
hands.jpg
 Νέες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας.
      fylladio.jpg
 
//DyNaMind